Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Solen valmistussole2.jpg

Sole, nestemäinen auringonvalo

Sole on puhtaasta vedestä ja kristallisuolasta valmistettu liuos, joka sisältää suolan kristallikiteisiin varastoitunutta energiaa. Sen nimi tulee latinankielisestä sanasta Sol, joka tarkoittaa aurinkoa. Solessa yhdistyy veden ja suolan synergia, ja Sole onkin kehon energiatasapainoa ylläpitävää “elävää ravintoa”.

Kun vesi ja suola yhdistyvät, niiden geometrinen rakenne muuttuu ja suolan ja veden ionit hydrolysoituvat. Näin syntyy kokonaan uusi aine, jossa vesi ei ole enää vettä eikä suola suolaa. Molemmat elementit ovat ionisoituneita ja vapauttavat näin ollen oman olomuotonsa ja niihin varastoituneen energian.

Kristallisuola sisältää kaikki ne mineraalit ja alkuaineet joista kehomme on rakennettu. Miljoonien vuosien puristuksesta seuranneen kristallikiteiseen rakenteen ansiosta orgaanisen suolan mineraalit pystyvät läpäisemään solukalvomme ja imeytymään elimistöömme. Solessa nämä mineraalit ovat meille helposti käytettävässä olevassa muodossa.

Solen avulla voidaan:
- pitää yllä ja stimuloida kehon energia- ja nestetasapainoa
- tasata kehon PH- tasoa
- puhdistaa elimistöä ja suojata sitä useilta sairauksilta (mm. vatsavaivat, pahoinvointi, närästys)
 - puhdistaa ihoa sisäisesti

Solea voidaan käyttää myös ruoan maustamiseen, luonnollisena urheilujuomana kovan urheilusuorituksen jälkeen tai helpottamaan oloa juhlien jälkeisenä aamuna.

Solen valmistaminen:

Täytä kannellinen lasiastia lähdevedellä ja lisää kristallisuolakiteitä. Lisää suolaa tarvittaessa, kunnes sitä ei enää imeydy veteen. Noin vuorokauden kuluttua purkissa on 26% kyllästetty suolaliuos. Voit lisätä purkkiin suolaa ja vettä tarpeen mukaan. Purkin pohjalla on hyvä olla imeytymätöntä suolaa merkkinä siitä, että liuos on kyllästettyä. Sole on puhdasta, luonnostaan steriiliä. Sole ei myöskään vanhene, ja sitä voi säilyttää huoneenlämmössä. Pidä kantta purkin päällä suojataksesi sitä pölyltä.

Solen käyttö:

Lisää Solea teelusikallinen lasilliseen raikasta vettä ja nauti joka aamu tyhjään vatsaan, puoli tuntia ennen ateriaa. Sole tulee nauttia joka aamu, säännöllisyys on tärkeää kehon energiatason kannalta. Muista myös juoda tarpeeksi vettä päivän aikana!