Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

valkopyykille_pesuaine_eko.jpg

TAHRASUOLAINFO

Taustaa

Tahrasuola, eli natriumperkarbonaatti (Na2CO3·1.5 H2O) valmistetaan kiteyttämällä ja rakeistamalla soodasta vetyperoksidin avulla. Se liukenee lämpimään veteen ja hajoaa vedeksi, soodaksi ja aktiivihapeksi, joka poistaa tehokkaasti tahroja, valkaisee ja desinfioi. Tahrasuola ei sisällä valkaisuaineille tyypillistä booria tai klooria, jotka kuormittavat luontoa, ja on siksi erittäin ympäristöystävällinen. Sopii hyvin käytettäväksi pesupähkinöiden kanssa.

Käyttö

Tahrasuola sopii säännöllisesti käytettäväksi valkopyykkiin sekä tahranpoistoon värin pitäville värillisille kuiduille. Se vaatii toimiakseen vähintään 50 asteen pesulämpötilan.

Valkaisu ja kirkastus: Annostele 1 rkl tahrasuolaa 5kg pesukoneenrumpuun tai pesuainelokeroon. Parantaa pesutehoa, poistaa tahroja, kirkastaa värejä ja
 valkaisee valkopyykin. Käytetään pesupähkinöiden tai -aineen kanssa.

Tahranpoisto vaikeille tahroille: Tahrasuolaa hierotaan kostutettuun
tahraan ja annetaan vaikuttaa pari minuuttia ennen kone- tai käsipyykkiä.
 Vaatteita voi myös liottaa vedessä, johon on lisätty 1-3 ruokalusikallistatahrasuolaa.Huom! Haitallista hengitettynä ja limakalvoille joutuessaan. Jos ainetta joutuu silmiin, on välittömästi otettava yhteys lääkäriin.