Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intiaanisokerin vertailutaulukko


Sisällön vertailutaulukko täysruokosokerille ja muille makeutusaineille

Sokerista on tehty tutkimukset Japanin tieteen ja teknologian laitoksella resurssientutkimusosastolla.
Tulokset ovat nähtävillä JAPAN FOOD STANDARD INGREDIENTS TABLE 4th revision julkaisussa.

Ravintoainemäärät 100g/syötävää osaa kohti


Täysruokosokeri Raakaruokosokeri Kidesokeri / valkoinen sokeri Tomusokeri / pölysokeri
Energiaa 352 kcal 383 kcal 384 kcal 387 kcal
 
1473 kJ 1602 kJ 1607 kJ 1619 kJ
Vettä 5 g 0,6 g 0,8 g 0 g
Proteiinia 1,7 g 0,2 g 0 g 0 g
Rasvaa 0 g 0 g 0 g 0 g
Hiilihydraatteja 89,7 g 98,7 g 99,2 g 100 g
Kivennäisaineita 3600 mg 500 mg 0 mg 0 mg
Kalsiumia 240 mg 50 mg 1 mg  
Fosforia 31 mg 3 mg   0 mg
Rautaa 4,7 mg 1,8 mg 0,1 mg 0,1 mg
Natriumia 27 mg 4 mg 2 mg 1 mg
Kaliumia 1100 mg 130 mg 3 mg 2 mg
B1 vitamiinia 0,05 mg 0,01 mg 0 mg 0 mg
B2 vitamiinia 0,07 mg 0,03 mg 0 mg 0 mg
Niasiinia 0,8 mg 0,4 mg 0 mg 0 mg

Aminohapot:


Täysruokosokeri Raakaruokosokeri Kidesokeri / valkoinen sokeri Tomusokeri / pölysokeri
Isoleusiini 30 mg - - -
Leusiini 40 mg - - -
Lysiini 20 mg - - -
Metioniini 10 mg - - -
Fenyylialaniini 20 mg - - -
Tyrosiini 70 mg - - -
Treoniini 30 mg - - -
Tryptofaani 10 mg - - -
Valiini 40 mg - - -
Arginiini 20 mg - - -
Histidiini 10 mg - - -
Alaniini 50 mg - - -
Asparagiinihappo 460 mg - - -
Glutamiinihappo 130 mg - - -
Glysiini 40 mg - - -
Proliini 30 mg - - -
Seriini 30 mg - - -