Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Shea WaLe karitevoin käyttöohjeet

Kaikissa tapauksissa ennen levittämistä/käyttämistä sulata voi hieromalla sitä käsissäsi.

 

Kasvot:

Kasvojen iho hyötyy päivittäisesti karitevoin käytöstä. Keskity erityisesti huulten ja nenän ympäristöön. Hiero n. 10 minuuttia.

a) Lisää ihon kimmoisuutta: korkea F-vitamiinipitoisuus ja saippuoimattomat raaka-aineet tekevät ihosta kimmoisan ja estävät kuivumista.

b) Kosteuttaa ihoa: ihon pintakerrokset tarvitsevat verenkierron tehostamista. Tunnet verenkierron vilkastumisen iholla lievänä pistelynä.

c) Suojaa ihoa: karitevoin vaikutukset tunkeutuvat syvälle ihoon, jättäen ihon pehmeäksi. Iho saa pitkäaikaisen suojan. Karitevoi suojaa tehokkaasti huulia ja muodostaa niiden pintaan kylmältä suojaavat kalvon. Karitevoi auttaa myös nuhan tai muun vuoksi ärtyneen nenän/sierainten hoidossa.

Vartalo:

a) Kylvyssä: 1 lusikallinen kylpyveteen liuotettuna jättää ihon kosteaksi ja pehmeäksi.

b) Rentoutukseen: Hiero hyvin mm. käsivarsiin ja reisiin lihasten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

c) Paikallisesti: Levitä parranajon tai ihokarvojen ajelun tai vahauksen jälkeen ehkäisemään ihon ärtymistä ja antamaan iholle pehemän, satinisen tunteen.

d) Ongelmakohtiin: Levitä kuiviin, halkeileviin ja ärtyneisiin ihon kohtiin ja kuivaa ihoa pehmentämään.

Hiukset:

a) Hiusten hoito: päivää ennen hiusten pesua, öljyä hiusten latvat hieroen niihin karitevoita. Kääri hiukset kuumaan pyyhkeeseen, jotta hiukset imevät voista kaiken tarpeellisen hoitoaineeksi.

b) Jos sinulla on erittäin kuivat hiukset, voit levittää/hieroa hieman karitevoita hiuksiin pesun jälkeen kiiltoa ja elinvoimaa antamaan.

Vauvalle:

Afrikkalaiset ovat vuosisatoja käyttäneet karitevoita vauvojen ja lasten herkän ihon hoidossa ja ihon ärtymistä vastaan.

Kylmää ja pakkasta vastaan:

Kylmälle ja pakkaselle alttiit ihon osat voi suojata karitevoita käyttämällä. Se muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon ja suojaten ihoa useita tunteja. Muistathan myös, että taistelu ikääntymisen merkkejä vastaan alkaa suojaamisella.

Auringonoton jälkeen:

Auringonrasittamien hiusten hoitoon, kuten ohjeiden alussa neuvotaan. Iho kärsii kesällä. Karitevoin säännöllinen käyttö yhdessä aurinkosuojavoiteiden kanssa, ennen ja jälkeen auringossa oleskelun, kosteuttaa ihoa ja vähentää sen ihon hilseilyä.

Miesten ihonhoito:

Väsynyt ja huonosti voiva ihoa ei ole enää miesten keskuudessa muodissa. Karitevoi sopii mös miehille vartalon kosteuttamiseen ja parranajon jälkeen. Kerran viikossa suositellaan rasvausta päästä varpaisiin, erityisesti kyynerpäihin, varpaisiin, kantapäihin ja kynsiin.

Urheilussa:

Karitevoita on jo vuosikausia käytetty Afrikassa lihasjännitysten ja stressin lievittämiseen. Ennen urheilusuoritusta käytettynä se edesauttaa lihasten lämmittelyä ja sen jälkeen se auttaa poistamaan kuona-aineita ja edistämään palautumista.