Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Method puhdistusaineetEkologista Puhtautta Koko Kotiin!
Meiltä löydät kodin puhdistusaineet, jotka tekevät siivouksesta jopa nautinnon, Methodin myötä siivousinto vaan kasvaa. Koti loistaa puhtautta-ilman myrkkyjä- ja samalla hoidat mielialaa ihanilla luonnollisilla tuoksuilla. Monet herkkäihoiset ja allergiset ovat voineet käyttää Methodin aineita.

Methodin puhdistusaineet ovat ympäristöön hajoavat, myrkyttömät, valmistettu luonnon raaka-aineista, pullot kierrätysmuovista. Ei eläinkokeita! Tuotteet ovat tehokkaita ja tuoksuvat taivaalliselta.

Suihkuta, pyyhkäise, hengitä syvään ja ihastele.

Oletko ajatellut, että itse puhdistusaineetkin voivat olla likaisia. Likaista on myös testata tuotteita eläimillä. Eikä sekään riitä, että vain tuotteet ovat ekologisia. Meidän on ajateltava kaikkien tekojemme vaikutuksia ihmisiin sekä kaikkeen ympärillämme olevaan. Koko liiketoiminnan on oltava eettistä ja ekologista.

Method tukeutuu tuotteissaan kasviraaka-aineisiin ja panostaa liiketoiminnassaan monin eri tavoin haittojen minimointiin. Hiilineutraali liiketoiminta, jätteiden minimointi, kierrätys, biopolttoaineet kuljetuksissa jne.

Cradle to Cradle sertifioituja tuotteita yli 60 kpl.
LEED -sertifioitu toimisto.
PETA: Vuoden yritys 2006
EPA Design for the Environment -tuotteita yli 50 kpl.

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä