Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OnXOn puhdistus

OnXOn Perinteinen Puhdistuskivi

OnXOn Perinteinen Puhdistuskivi poistaa pinttyneen lian, tahrat, kalkin, rasvan ja noen. Se poistaa hapettumat ja tummentumat metallipinnoilta ja -esineistä. Toisin sanoen se kiillottaa kaikki metallit. Puhdistusaineen perustan muodostaa tehokas tensidi. Lisäksi tehoaineena on hyvin hienojakoinen kiillotusaine, joka saippuavaahdon joukossa yhdessä sienen kanssa irrottaa lian ja rasvan. Puhdistusaine antaa puhdistettaville pinnoille likaa hylkivän kalvon ja metalleille tummumista hidastavan pinnan. Se ei syövytä puhdistettavia pintoja.

OnXOn on hellävarainen iholle eikä ärsytä hengitysteitä - se on herkkäihoisen tuote. Tehokas ja kätevä myös käsienpesuun, kun kysymyksessä on oikein itsepintainen lika.

Kodin puhdistuksessa tiskipöydät ja -altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit, marmori- ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka) ja tulisijojen lasiluukut, vesikourut jne.

OnXOn puhdistaa keittiön kovat vesipestävät pinnat.
Se on myrkytön ja hajuton liesien ja uunien puhdistaja. Soveltuu myös keraamisen liesitason puhdistukseen. Poistaa tahrat työtasoista, seinistä, lattioista jne.Kiillottaa ja puhdistaa tiskipöydät, hanat, rosterikalusteet, monet eri metallit, esim. kupari, messinki, pronssi.

Puhdistaa pinttyneet astiat, aterimet, kattilat, uunipellit jne.

"Ihmeaine" kylpyhuoneessa ja saunassa.
Puhdistaa kylpyhuoneen kalusteet, käsienpesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit, lasitiilet, peilit jne.Puhdistaa kaakelit ja klinkkerit sekä laattojen saumat. Irrottaa pesuainejäämät ja -värjäymät sekä kalkkikerrostumat. Poistaa mahdollisesti vedestä ja putkistoista tulevat rauta- ja kuparivärjäymät. Kalkkikerrostumat saattavat vaatia uusintakäsittelyn.

Huom! Älä hankaa kaakeleiden kullattuja ja hopeoituja koristeita.
Puhdistaa saunan lauteet ja paneelit. Irrottaa kalkin saunan lasiovesta.
Lauteet kannattaa kastella ennen puhdistamista. Huuhtele saippuavaahto pois runsaalla vedellä. Viimeksi huuhtelu kylmällä vedellä.
Ei suositella valumarmorin ja muovipintojen puhdistamiseen, koska kohteen pintakiilto voi muuttua.

OnXOn tulisijojen puhdistukseen.
Poistaa noen tiili- ja kaakelipinnoilta ja saumoista sekä puhdistaa lasiluukut noesta. Irrottaa saumalaastitahrat tiilen pinnalta. Ei sovellu harjatun tiilen puhdistamiseen. Soveltuu myös rapatulle ja maalatulle pinnalle.

Nokeentunut pinta puhdistetaan hyvin vaahdotetulla sienellä pieni alue kerrallaan. Vaahto pyyhitään pois kostealla liinalla. Kuivataan lopuksi.
Poistaa vuolukiven pinnalta rasva-, noki- ja steariinitahrat. Tarvittaessa vaahdon annetaan vaikuttaa 5-10 min. välillä sienellä pyyhkien. Vaahto pyyhitään pois kostealla liinalla ja kuivaus kankaalla tai talouspaperilla.
Aloita aina pieneltä alueelta suojaisasta kohdasta, jotta voit varmistua lopputuloksesta.

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä