Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Denttabs HampaidenpesutabletitDENTTABS® ON PARASTA MILLÄ VOIT HAMPAASI PESTÄ

DENTTABS ON TEHOKKAAMPI JA TURVALLISEMPI

DENTTABS® hampaidenpesutabletit ovat lääkkeellinen, kosmeettinen ja ekologinen vaihtoehto perinteiselle hammastahnalle. Tablettien optimaalinen kyky suojata ja pitää hampaat terveinä on todistettu kliinisin testein. Pesemällä hampaasi Denttabs -tableteilla kemikaalialtistuksesi vähenee huomattavasti verrattuna perinteiseen hammastahnaan. Denttabseissa ei ole koostumuksen muokkaajia, valkaisuaineita, vaimennusaineita eikä sideaineita. Pinta-aktiivisia aineitakin tableteissa on vähemmän kuin hammastahnoissa.

DENTTABSILLA ON LÄÄKKEELLINEN VAIKUTUS

DENTTABS®in sisältämät mikroskooppisen pienet selluloosapartikkelit kiillottavat hampaan pinnan estäen plakin ja värjäytymien kiinnittymistä joka ennaltaehkäisee hampaiden reikiintymistä. Tehokkaan fluorin hyödyntämisen ja sen aikaansaaman hampaiden remineralisaation ansiosta aluillaan olevat happojen aiheuttamat vauriot (eroosio, karies)
alkavat korjaantua jo muutaman käyttökerran jälkeen.


DENTTABSILLA ON MYÖS KOSMEETTINEN VAIKUTUS

DENTTABS® Hampaanpesutablettien kiillottava vaikutus tekee hampaiden pinnasta liukkaan ja kiiltävän. Lika ja tummumat (esim. tupakoitsijat, teen, kahvin ja punaviinin ystävät) katoavat muutamien käyttökertojen jälkeen. Puhtaat ja kiiltävät hampaat näyttävät vaaleammilta. Pesun jälkeen hampaat tuntuvat samalta kuin hammaslääkärillä käynnin jälkeen. Suu ja hengitys pysyvät mintunraikkaina vielä pitkään hampaidenpesun jälkeenkin.


DENTTABSIN EKOLOGINEN VAIKUTUS

Denttabs on ekologisempi vaihtoehto, sillä se säästää yhtä tulevaisuuden arvokkainta luonnonvaraa eli vettä. Denttabsit valmistetaan ilman vettä, joten itse tabletit ovat vedettömiä. (Hammastahnan painosta 50 % on
vettä. Yksistään Saksassa se tarkoittaa 1,5 miljoonaa litraa vettä kuukaudessa!).

Denttabs vähentää myös jätteiden määrää, sillä Denttabs purkkeihin ei jää jäämiä ja ne ovat kierrätettäviä. Tyhjään hammastahnatuubiin jää keskimäärin 11 grammaa tahnaa. (Hammastahnaa menee pelkästään Saksassa kaatopaikoille kuukaudessa n. 440 tonnia.)

SUOMALAISTEN HAMPAIDEN KUNTO JA HOITOTOTTUMUKSET OVAT OSOITTAUTUNEET MELKO HUONOIKSI KANSAINVÄLISESSÄ VERTAILUSSA.
Aikuisväestöllä hampaiden harjaaminen oli tehotonta: näkyvää plakkia esiintyi 60 %:lla henkilöistä, jotka ilmoittivat harjaavansa kahdesti päivässä hampaansa.
75 % aikuisväestöstä kärsii ientulehduksesta.
Paradontiittia (hampaan sidekudoksen tulehdus) on 64 %:lla aikuisväestöstä.
Karieksen vaurioittamia hampaita hammasmätää on jo 75 % 15-vuotiaista.

Lähde: Suomen Lääkäriseura Duodecimin Käypä hoito-ohje.


Tuotteita yhteensä 3 kpl