Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Denttabs- Hampaidenpesutabletit 125 tablettia

Raikkaan pesutabletin avulla peset suun ja hampaat putipuhtaaksi!

Valkoisemmat, puhtaammat, terveemmät ja kauniimmat hampaat • Korjaa tehokkaasti pieniä kariesvaurioita • Tehokas ja nopea apu herkille ja vihloville hampaille • Raikas mintun maku • Makeutettu Stevialla • Aikuiset, yli 6-vuotiaat lapset • BDIH -sertifioitu • Patentoitu innovaatiotuote
Vähemmän kemikaaleja Perinteisissä hammastahnoissa on 50 % vettä. Tahnan koostumuksen stabiilina ja pilaantumattomana pitämiseksi, tarvitaan monia kemiallisia aineita. DENTTABS® – tabletit kehitettiin vähentämään kemikaalialtistusta ja niihin valittiin vain muutamia tarkkaan harkittuja raaka-aineita.
Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomaa eron perinteiseen hammastahnaan: hampaan pinnat ovat sileät ja liukkaat - kuin hammaslääkärillä käynnin jälkeen. Sileyden saa aikaan DENTTABS® selluloosapartikkelit, jotka kiillottavat hampaat tehokkaasti. 2-3 päivän jälkeen vaikutuksen voi myös nähdä: hampaat alkavat kiiltää. Sileä pinta heijastaa valoa paremmin kuin karhea. Hampaat vaikuttavat valkoisemmilta – täysin ilman valkaisevia aineita! Kiillotus poistaa värjäytymät, joita tupakointi, syöminen ja juominen aiheuttavat. Erityisesti tee, kahvi ja punaviini. DENTTABS® ei kuitenkaan “hio” kiillettä pois tai vahingoita sitä mitenkään. Päinvastoin: DENTTABS® Hampaidenpesutablettien RDA arvo on vain 35 (vrt. valkaisevat hammastahnat, joiden RDA arvo voi olla jopa 150).
Sileä hampaan pinta estää tehokkaasti epämiellyttävän plakin syntymistä. Kaikkialla missä DENTTABS® pääsee vaikuttamaan, plakin määrä vähenee nopeasti.
Kuinka käytetään? Pureskele 1 DENTTABS® Hampaidenpesutabletti etuhampaillasi paksuksi tahnaksi, kostuta hammasharja, pese normaaliin tapaan ja huuhdo.
DENTTABS®in kanssa suosittelemme käyttämän Denttabs -hammasharjaa parhaan pesutuloksen saamiseksi, mutta voit käyttää myös mitä tahansa mahdollisimman pehmeää hammasharjaa.
Hampaanpesutableteilla on BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Ainesosat/INCI: Microcrystalline Cellulose, Sodium Fluoride, Amisoft (Sodium Lauroyl Glutamate), Stevioside (Stevia), Silica, Minz, Sodium Bicarbonate, Ascorbic Acid, Magnesium Stearate, Menthol, Xanthan-Gum.

HUOM! Säilöntäaineita ja antimikrobisia aineita ei DENTTABS®eissa tarvita, koska ne ovat täysin vedettömiä. Tabletit ovat myös gluteiinittomia. DENTTABS® Hampaanpuhdistustableteissa ei ole myöskään koostumuksen muokkaajia, valkaisuaineita, vaimennusaineita, sideaineita tms. ja ne eroavat hammastahnoista myös vähäisen pinta-aktiivisten aineiden pitoisuuksilla.

Hinta:14.75 €