Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Make- up Blender Meikkisienet


Make-up Blender -meikkisienet

Make-up Blenderiksi kutsutut värikkäät munanmuotoiset meikkisienet ovat vallanneet rynnäköllä markkinoita uuden innovatiivisen muotoilunsa ja raaka-aineensa ansiosta. Laadukkaat, lateksittomat sienet turpoavat kastuessaan ja ne on valmistettu täysin saumattomiksi ilman teräviä kulmia. Sienen erikoisrakenteen ja materiaalin ansiosta meikkipohjan saa tehtyä paremmin kuin millään muulla tavoin ? sienellä, sormilla tai siveltimellä. Ei siis ole ihme, että Make-up Blenderiksi kutsuttujen meikkisienien suosio on levinnyt räjähdysmäisesti USA:sta Aasiaan ja Eurooppaan. Sen avulla saat esiin meikkivoiteesi parhaat puolet esiin.

Make-up Blenderin ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana.

Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille. Se on hypoallergeeninen ja hajuton.

Hyvän Olon Maailman Make-up Blender on pakattu kahden sienen pakkauksiin. Käytä toista sientä vaikkapa voidemaisiin tuotteisiin ja toista puuterimaisiin tai ota toinen itsellesi ja anna toinen kaverille.

Tuotteita yhteensä 1 kpl